20/11/2015

Succesvol jubileumfeest Fanfare de Maasoever en CV De Borchgrave “samen 130 + 3×11”

omslagfoto jubileumfeestroosteren

Fanfare de Maasoever en CV de Borchgrave uit Roosteren vierden in november hun jubileum “samen 130 + 3×11”. In het kader van de festiviteiten vond van vrijdag 13 t/m zondag 15 november een geweldig feestweekend plaats in de Royal Albert Zaal bij Sportpark de Heilige Kamp te Roosteren.

Getuige de enthousiaste reacties van de in groten getale opgekomen bezoekers is het predicaat “succesvol” zeker op zijn plaats. De Maasoever en De Borchgrave kijken terug op een grandioos feestweekend.

Daarom, namens de organisatie, een woord van dank aan allen die dit memorabele weekend mogelijk hebben gemaakt. In willekeurige volgorde: carnavalsvereniging, fanfare, commissieleden, stuurgroep, de meer dan 100 vrijwilligers, dirigent, band, artiesten, backing vocals, light- en sound-engineers, presentatoren, fotografen, afgevaardigden BCL, bezoekende carnavalsverenigingen, gemeente Echt-Susteren, sponsors, personeel, badmintonclub voor het beschikbaar stellen van de Albertzaal, en “last but not least” het hooggeëerd publiek. “Hartstikke bedankt”!

Foto’s van dit spektakel zijn te bezichtigen via www.jubileumfeestroosteren.nl en onze facebookpagina’s.