24/06/2016

Seizoenafsluiting Fanfare de Maasoever

Op vrijdag 15 juli a.s. organiseert de fanfare haar jaarlijks slotconcert als afsluiting van een intensief en mooi seizoen, waarin het jubileumfeest samen met de Borchgrave en de theateroptredens met Carboon onbetwiste hoogtepunten waren.

Dit jaar is gekozen voor de traditionelere opzet, waarbij alle optredens worden verzorgd vanuit de eigen vereniging.  Vanaf 19.00 uur treden in ons Roosterse gemeenschapshuis voor u op, de blokfluiters, de jeugdgroep van onze slagwerkers in opleiding, de drumband, de jeugdfanfare en de “grote fanfare”. Al met al de garantie voor een gevarieerde avond, waarbij een hapje en een drankje natuurlijk niet zullen ontbreken.

Rabobank Clubkas Campagne

“Last but not least”, nog een bedankje aan alle stemmers die onze kas gespekt hebben via de Rabobank Clubkas Campagne. Met meer dan 200 stemmen waren jullie goed voor een fraai bedrag van bijna 1000 euro, dat goed zal worden besteed aan onze jeugd in opleiding.

“Mensen van Roosteren en omstreken, bedankt en tot de 15-de juli”.