28/09/2019

Rabobank ClubSupport 2019

“Samen vieren we de winst – Daar zit muziek in”

Bent u lid van Rabobank Westelijke Mijnstreek en 18 jaar of ouder?
Draagt u de Roosterse muziekgezelschappen Fanfare de Maasoever en Gemengd Zangkoor Poco Animato of andere Roosterse verenigingen een warm hart toe?

Houd dan deze maand weer de jaarlijkse Rabobank Clubkas Campagne, die tegenwoordig door het leven gaat als Rabo ClubSupport, in de gaten en laat uw stem niet verloren gaan. Op deze manier heeft u een stem in de verdeling van het door Rabo uit te keren dividend, dat daardoor terugvloeit naar de lokale samenleving. Stemmen kan van vrijdag 27 september tot en met vrijdag 11 oktober. Voor meer informatie over Rabo ClubSupport gaat u naar www.rabobank.nl/clubsupport.

Namens al onze Roosterse verenigingen alvast hartstikke bedankt voor jullie medewerking.
“Laten we er net zo’n succes van maken als de afgelopen jaren”!