15/01/2015

PUB Quiz in Jubileumjaar 2015

Fanfare “de Maasoever” viert in 2015 haar 130-jarig bestaan. Om de activiteiten in het de jubileumjaar af te trappen, wordt een Pub Quiz georganiseerd. Deze quiz, in de vorm van de traditionele Murphy’s Pub Quiz, zal plaatsvinden op zaterdag 14 maart in het Multi-functioneel centrum De Hoge Bongerd om 20.00u (Zaal open om 19.00u).

Het is de bedoeling dat er in teams van maximaal 4 personen wordt gespeeld. Met minder dan 4 personen mag ook, maar dat is natuurlijk minder gezellig. Inschrijving per team kost €2,- (een kleinigheidje). Iedereen kan inschrijven. De quiz is dus niet alleen bedoeld voor leden van de vereniging.

Er zullen 8 rondes met elk 10 vragen worden gespeeld met verschillende onderwerpen, zoals:

• Algemene kennis
  • Audio/Muziek
  • Afbeeldingen
  • Geografie
  • Geschiedenis
  • Etc.

Men kan vanaf heden al inschrijven om deelname aan de te quiz te garanderen. Dit kan via marcel.sanders@gmail.com . Indien nog genoeg plaatsen beschikbaar zijn, kan ook nog tijdens de avond zelf worden ingeschreven.

We zien jullie inschrijving graag tegemoet.