10/12/2012

Nieuwjaarsconcert

Op zondag 13 januari a.s. start fanfare De Maasoever het nieuwe jaar volgens goede traditie met een gevarieerd nieuwjaarsconcert.

In gemeenschapshuis Roosteren wordt rond 15.00 uur de aftrap verzorgd door de jeugdfanfare o.l.v. Louis Wilhelmus; spektakel gegarandeerd. Daarna is het woord aan de drumband o.l.v. Robert van Hooy. De drumband behaalde afgelopen november op het bondsconcours te St. Odiliënberg in de derde divisie een mooie eerste prijs met promotie en werd tevens Limburgs Kampioen in haar sectie. Het aldaar uitgevoerde repertoire staat ook op het programma voor het nieuwjaarsconcert, als voorbereiding op het Nederlands Kampioenschap in Klundert op zaterdag 26 januari a.s.

Speciale act in het programma is het optreden van een gelegenheidskwartet bestaande uit slagwerkers van harmonie St. Cecilia uit Susteren en de Maasoever uit Roosteren. Zij zullen o.l.v. Luc Houben een fraai staaltje multi percussion voor het voetlicht brengen, uitgerekend één dag na hun deelname aan het districtsconcours te Posterholt.

De middag zal worden afgesloten door “de grote fanfare” o.l.v. Bert van Cruchten, die klassiek werk zal larderen met uitstapjes naar het lichtere genre.

Dus tot de 13-de januari in het gemeenschapshuis in Roosteren; de zaal is geopend vanaf 14.30 uur.