23/09/2013

Mooie deelname aan jeugd play in

Zondag, 22 september, heeft de jeugdfanfare deelgenomen aan de jeugd play in van korpsen uit de gemeente Echt-Susteren. Dit jaar werd het evenement georganiseerd door Harmonie St. Cecilia uit Koningsbosch. Het evenement vond plaats in zaal van Pol.

In, voor veel mensen, alle vroegte werd verzameld bij het MFC de Hoge Bongerd waarna de reis naar Koningsbosch werd gemaakt. In zaal van Pol was het al gezellig druk en een drietal andere korpsen uit de gemeente waren aanwezig.

De jeugdfanfare stond als derde op het programma en heeft een concert verzorgd dat bij de toehoorders heel goed ontvangen werd. Na het swingende concert kreeg de jeugd een uitgebreid en welverdiend applaus.

De ochtend werd afgesloten met een gezamenlijk uitgevoerde swingende uitvoering van Dineke Dues.

Kijk bij foto’s voor een korte impressie.