08/12/2019

Kerstconcert

Op vrijdag 20 december a.s. sluit fanfare De Maasoever het muzikale jaar af met een sfeervol kerstconcert. U bent allen van harte uitgenodigd voor deze happening, die rond de klok van 19.30 uur begint in een in kerststijl ingericht Gemeenschapshuis Roosteren. Na de ontvangst met traditionele kerstliederen zullen de jeugdfanfare en de blokfluiters o.l.v. Louis Wilhelmus verder de kerststemming verhogen. Na het succes van afgelopen jaar zal ook de drumband weer ‘acte de presence’ geven, het eerste kerstconcert onder leiding van nieuwe instructeur Frank Evers. Fanfare de Maasoever zal de avond afsluiten. Kom in de kerstsfeer met klassieke en moderne kerstliederen, en muziek uit bekende kerstfilms! Dus tot de 20ste december in Gemeenschapshuis Roosteren.

Om na afloop nog even in de kerststemming te blijven wordt gezorgd voor een passend hapje en drankje. En dat is nou nét de reden dat we zijn uitgeweken naar het gemeenschapshuis. We respecteren het onlangs door het bisdom genomen besluit dat de kerk niet is bedoeld als ‘commerciële horeca locatie’.

Tevens willen we als vereniging van de gelegenheid gebruik maken u allen te bedanken voor uw steun in het afgelopen jaar, en wensen wij iedereen prettige kerstdagen en alle goeds voor 2020!