08/12/2013

Kerstconcert fanfare De Maasoever

Op zaterdag 21 december a.s. sluit fanfare De Maasoever dit kalenderjaar af met een sfeervol kerstconcert. Deze happening vindt plaats in de kerk te Roosteren en begint rond de klok van 19.30 uur. De fanfare brengt o.l.v. Bert van Cruchten een gevarieerd programma waarin zowel traditioneel klassiek als licht modern aan bod komen. Ook de jeugdfanfare zal o.l.v. Louis Wilhelmus haar steentje bijdragen. Om alvast in kerststemming te geraken wordt na afloop op het kerkplein gezorgd voor een passend hapje en drankje. Dus tot de 21-ste december in de kerk van Roosteren.

Naamloos

Tevens willen we van de gelegenheid gebruik maken u allen te bedanken voor uw steun in het afgelopen jaar. “Prettige kerstdagen en alle goeds voor 2014”!