15/12/2016

Kerstconcert fanfare De Maasoever Roosteren

Op vrijdag 23 december a.s. sluit fanfare De Maasoever het muzikale jaar af met een sfeervol kerstconcert. U bent allen van harte uitgenodigd voor deze happening, die rond de klok van 19.30 uur begint in de mooi versierde kerk van Roosteren. Samen met de jeugdfanfare en het koor Poco Animato brengen wij een gevarieerd programma waarin zowel het traditionele als het lichtere repertoire aan bod komen.

britt

De fanfare wordt daarbij vocaal bijgestaan door talent van eigen bodem Britt Eberson. En ‘last but not least’ zullen ook onze allerjongsten hun steentje bijdragen op de blokfluit. Om alvast in kerststemming te geraken wordt na afloop gezorgd voor een passend hapje en drankje. Dus tot de 23ste december in de kerk van Roosteren.

Tevens maken we vereniging van de gelegenheid gebruik u allen te bedanken voor uw steun in het afgelopen jaar, en wensen wij iedereen prettige kerstdagen en alle goeds voor 2017!

kerst