09/12/2017

Kerstconcert fanfare De Maasoever Roosteren

Op vrijdag 22 december a.s. sluit fanfare De Maasoever het muzikale jaar af met een sfeervol kerstconcert. U bent allen van harte uitgenodigd voor deze happening, die rond de klok van 19.30 uur begint in de mooi versierde kerk van Roosteren. Na de sfeervolle ontvangst met traditionele kerstliederen zullen de jeugdfanfare en de nog jeugdigere blokfluitgroep verder de kerststemming verhogen. Fanfare de Maasoever zal muzikaal centraal staan in een unieke en eigentijdse vertelling van het traditionele kerstverhaal. Als speciale gasten hebben we dit jaar de ‘Maastricht Pipers’, die de kerstsfeer vanuit de Schotse Hooglanden naar Roosteren zullen brengen. En ‘last but not least’ zal de fanfare worden bijgestaan door jeugdig zangtalent Ella Jeuriens uit Beegden, die haar ‘roots’ toch ook deels in Roosteren heeft liggen. Om na afloop nog even in de kerststemming te blijven wordt gezorgd voor een passend hapje en drankje. Dus tot de 22ste december in de kerk van Roosteren.

Tevens willen we als vereniging van de gelegenheid gebruik maken u allen te bedanken voor uw steun in het afgelopen jaar, en wensen wij iedereen prettige kerstdagen en alle goeds voor 2018!