14/10/2022

Jubileumweekend percussie-ensemble

Vrijdag 4 en zaterdag 5 november a.s. staan in het teken van het 60-jarig bestaan van het percussie-ensemble (voorheen drumband) van ons Muziekcollectief De Maasoever. Opgericht in 1961, maar vanwege de inmiddels bekende reden een jaar uit moeten stellen.

Pubquiz

Op vrijdag 4 november vindt, na een afwezigheid van enkele jaren, weer een pubquiz plaats.

Meedoen kan in teams van maximaal 5 personen (minder dan 5 personen mag natuurlijk ook). Inschrijving per team kost €5,-. Er zullen 8 rondes met elk 10 vragen worden gespeeld met verschillende onderwerpen, zoals algemene kennis, sport, audio/muziek, TV-tunes en filmmuziek, afbeeldingen, geografie, geschiedenis etc.

Inschrijven kan vanaf heden om deelname aan de quiz te garanderen. Dit kan via pubquizmaasoever@gmail.com, met vermelding van teamnaam, contactpersoon en aantal quizzers). De pubquiz start om 20.00 uur in MFC De Hoge Bongerd Roosteren(zaal open 19.00 uur).

Jubileumconcert

Op zaterdagavond 5 november vindt ons jubileumconcert plaats. Het belooft een avond te worden met verrassende muziek en verrassende muzikale combinaties. We brengen voor u originele slagwerkmuziek, maar ook filmmuziek, pop, jazz en klassiek. De percussiegroep wordt daarin bijgestaan door een keur aan blaasinstrumenten, waarbij zowel solistisch als het betere combowerk niet geschuwd wordt. Kortom voor ieder wat wils! En de entree is gratis!

Het jubileumconcert begint om 20.00 uur en vindt plaats in MFC De Hoge Bongerd Roosteren.