Instructeur drumband

Frank Evers is op 1 januari 2019 gestart als instructeur van de drumband. Hij is de opvolger van Robert van Hooy. Robert was instructeur van de drumband van mei 1993 tot eind 2018.

Frank (1988) startte op 8 jarige leeftijd met slagwerk les bij Jo Corstjens. Later wisselde hij van docent naar Jo Zinzen om nog meer te focussen op het klassieke orkest slagwerk. Hij volgende tevens de opleiding tot drumband instructeur bij Kreato te Thorn.

Later studeerde Frank economie aan de universiteit van Maastricht en slagwerk (Docerend Musicus) aan de Kreato Hogeschool voor Muziek te Thorn. Hoofdvak docent was Jo Zinzen. Naast deze opleiding volgde hij tevens de opleiding Assistent Dirigent Hafabra bij de docenten Dominique Schreurs, Paul Koolen en Gerard Sars. Frank volgde les en masterclasses bij verschillende slagwerkers waaronder: Vincent Cox, Paul Jussen en Ruud Wiener. Tevens volgende hij enkele jaren privé lessen op het gebied van Hafa directie, blaasinstrument en piano bij Dominique Schreurs.

Momenteel studeert Frank Hafa directie aan het Artez conservatorium te Zwolle bij hoofdvakdocent Fried Dobbelstein. Frank is werkzaam als slagwerkdocent bij de stichting Myouthic en verschillende verenigingen. Tevens is Frank dirigent van een slagwerkgroepen en parttime verbonden aan Douane Harmonie Nederland.