21/05/2014

In memoriam Herman Pustjens

Vandaag, 21 mei, ontvingen wij het droeve bericht dat ons lid en erelid Herman Pustjens vannacht om 01.30 uur in het ziekenhuis te Sittard is overleden.

Herman was sinds 1 april 1953 lid van onze vereniging. Op 16 oktober 2013 kreeg hij, in het bijzijn van zijn echtgenote, de versierselen, het verguld draaginsigne met twee zirkonia’s, door de voorzitter van de fanfare uitgereikt. Ook nam hij de bijbehorende oorkonde in ontvangst.

De laatste keer dat Herman met de fanfare in actie kwam was tijdens het maken van de foto met de fanfare. Iets waar hij absoluut bij wilde zijn.

De plechtige uitvaartdienst zal plaatsvinden op maandagochtend 26 mei om 10.30 uur in de parochiekerk Jacobus de Meerdere te Roosteren.

Dirigent, bestuur en leden van fanfare de Maasoever wensen zijn echtgenote Agnes, Rob en Annick, kleinkinderen en verdere familie veel sterkte met het verwerken van dit zware verlies.