04/05/2015

In memoriam Drees Kelleners

Gisteren, 3 mei, ontvingen wij het droeve bericht dat ons lid en erelid Drees Kelleners om 16.00 uur thuis is overleden.

Fanfare Roosteren-5

Drees was sinds 1 januari 1946 lid van onze vereniging. Volgend jaar zou hij 70 jaar lid zijn.

De laatste keer dat Drees samen met de fanfare in actie kwam was tijdens het maken van de foto met de fanfare. Drees was altijd aanwezig als er optredens of acties waren. Ook bij de Kennedymars was hij nog aanwezig om zijn kleinzoon en kleindochter aan te moedigen. We zullen hem en zijn gevoel voor humor missen.

De plechtige uitvaartdienst zal plaatsvinden op zaterdagochtend 9 mei om 10.30 uur in de parochiekerk Jacobus de Meerdere te Roosteren.

Dirigent, bestuur en leden van fanfare de Maasoever wensen zijn echtgenote Betty, de kinderen Giell, Ralph, Roel en Mylène, kleinkinderen, achterkleinkinderen en verdere familie veel sterkte met het verwerken van dit zware verlies.