Friday Night in White

Proms in Roosteren

Op vrijdag 14 juni a.s. organiseert fanfare de Maasoever Roosteren haar inmiddels traditionele Proms-concert “Friday Night”.  Deze lustrum editie vindt wederom plaats in de Royal Albert Zaal bij Sportpark de Heilige Kamp te Roosteren en er zal worden afgetrapt rond 20.30 uur. Gegeven de tijd van het jaar nodigen we u uit zo veel mogelijk in het wit gekleed te verschijnen.

De fanfare, bijgestaan door de “Friday Night Live Band”, brengt een drietal aansprekende en doorgewinterde artiesten voor het voetlicht:
Geralt van Gemert en Marlou Obers zijn reeds bekend uit eerdere edities en behoeven geen verdere introductie; kwaliteit gegarandeerd! Nieuw op “Friday Night” is Luc ‘Ludovique’ Devens. Deze ‘Freddie Mercury van het heuvelland’ met zijn bereik van meer dan 4 octaven werd begin deze eeuw landelijk bekend met de vocal group Rock4, dankzij hun finaleplaats in de Soundmixshow. Sindsdien toeren zij door heel Europa en hebben bijna 1000 concerten gegeven. Wij voelen ons vereerd dit kaliber voor u te mogen presenteren! Backing vocals worden wederom verzorgd door het Echter Revuekoor, dat met Judith & Henk Hover in de gelederen hun ‘roots’ heeft liggen bij de Echter dialectgroep Averegs. De muzikale leiding is in de vakkundige handen van musical director Bert van Cruchten.

In een prachtig decor van beeld, licht en geluid zijn de 70’s en 80’s met artiesten als Queen, Toto, Deep Purple, Tom Jones en Donna Summer goed vertegenwoordigd, maar ook het heden zal de revue passeren met o.a. Bruno Mars en Black Eyed Peas.

“See you at Friday Night, Be there”! Dresscode: white.
De entree bedraagt 15,00 euro. In de voorverkoop zijn kaarten verkrijgbaar bij Supermarkt Courage (Attent) Roosteren. Tevens zijn zitplaatsen beschikbaar á 17,50 euro, “op is op”.

Meer informatie: www.friday-night.nl en Facebook.