18/06/2018

De Maasoever ‘Laif op Kiezelconcert bie d’n Tram’

Op vrijdag 6 juli a.s. verzorgt fanfare De Maasoever als seizoenafsluiting een ‘open air’ concert bij Herberg De Tramhalte in Roosteren. U bent allen van harte uitgenodigd voor deze happening, die rond de klok van 19.00 uur begint. Na het succes van afgelopen jaar in ‘Aw Kirk’ en ‘d’ n Tram’ is dit alweer het derde optreden in de tour door Roosteren. Hiermee gaat de fanfare terug naar de basis, ‘gezellig muziek maken binnen de dorpsgemeenschap’. U wordt getrakteerd op een lekker weg luisterend programma, variërend van klassiek tot swing tot pop. De aftrap wordt verzorgd door onze blokfluiters. En verder zullen natuurlijk ook onze eigen jeugdfanfare en drumband van de partij zijn.

Aansluitend is er een Summerparty met zomerse muziek van onze DJ. Er kan gedanst worden tot in de late uurtjes.

Rabobank Clubkas Campagne

“Last but not least”, nog een bedankje aan alle stemmers die onze kas gespekt hebben via de Rabobank Clubkas Campagne. Met wederom een mooi resultaat, dat goed zal worden besteed aan onze jeugd in opleiding.

“Mensen van Roosteren en omstreken, hartstikke bedankt en tot de 6de juli bie ‘d’n Tram’!