10/05/2017

20 mei: PUB QUIZ

Fanfare “de Maasoever” zal ook dit jaar weer een Pub Quiz organiseren. Inmiddels is het een jaarlijks terugkerende activiteit geworden. Het is in 2017 de zesde keer dat deze quiz, in de vorm van de traditionele Murphy’s Pub Quiz, zal plaatsvinden. De quiz vindt plaats op zaterdag 20 mei in het Multi-functioneel centrum De Hoge Bongerd te Roosteren om 20.00u (Zaal open om 19.00u – adres: Eyckholtstraat 7, 6116 BR Roosteren).
Het is de bedoeling dat er in teams van maximaal 4 personen wordt gespeeld. Met minder dan 4 personen mag ook, maar dat is natuurlijk minder gezellig. Inschrijving per team kost €2,- (een kleinigheidje). Iedereen kan inschrijven. De quiz is dus niet alleen bedoeld voor leden van de vereniging.

Er zullen 8 rondes met elk 10 vragen worden gespeeld met verschillende onderwerpen, zoals:

• Algemene kennis
  • Muziek
  • Afbeeldingen
  • Geografie
  • Geschiedenis
  • TV tunes
  • Etc.

Men kan vanaf heden al inschrijven om deelname aan de quiz te garanderen. Dit kan via marcel.sanders@gmail.com Indien genoeg plaats beschikbaar is, kan ook nog tijdens de avond zelf worden ingeschreven.