Uniformencommissie

rob nieuw uniform

De commissie uniformen is verantwoordelijk voor het beheer van de uniformen. Als je lid wordt van de vereniging krijg je via de commissie kleding in bruikleen. Leden van de jeugdfanfare  ontvangen een grijze polo en een regenjasje en zorgen zelf voor een zwarte broek en zwarte schoenen.

Leden van de drumband en de fanfare krijgen een compleet uniform, bestaande uit een colbert, een broek met riem, een wit hemd met logo, een paarse stropdas, een pet en een regenjasje. Zelf zorgen de leden voor donkergrijze sokken en zwarte schoenen. De leden of hun ouders zijn zelf verantwoordelijk voor het onderhoud van de uitgeleende kleding.

Lever je kledingstukken in omdat ze niet meer passen of omdat je je lidmaatschap hebt opgezegd, dan moeten ze gewassen of gestoomd zijn, zodat de volgende ontvanger er ook weer netjes op staat.