Muziekcommissie

De huidige muziekcommissie van het fanfare-orkest bestaat uit de dirigent Bert van Cruchten, Bart Pustjens en Roy Dohmen.

bart

Bart Pustjens

bert klein

Bert van Cruchten

roy

Roy Dohmen

Een van de belangrijkste onderdelen van een muziekvereniging, naast de gezelligheid, is de muziek. Om te zorgen dat de muzikanten enthousiast blijven spelen maar ook de mensen enthousiast blijven luisteren, moet er voor het fanfareorkest een geschikt repertoire worden uitgekozen. Het doel van de muziekcommissie is dan ook een repertoire uit te kiezen wat geschikt voor onze vereniging is.

De muziekcommissie heeft vanuit haar doelstelling veel raakpunten met de organisatie van de diverse concerten zoals Saturday Night, kerst-of  nieuwjaarsconcert en de concourswedstrijden.
De muziekcommissie staat altijd open voor ideeën die door de leden worden aangedragen.