Fotoshoot Fanfare

Na de nieuwe uniformen kon het natuurlijk niet uitblijven. Een heuse fotoshoot met alle (ere)leden en jeugdleden van de fanfare. Er is gekozen voor een traditionele opstelling voor de kerk, geflankeerd met pauken en met het vaandel fier op de achtergrond. De bijgevoegde foto’s (gemaakt door een anonieme amateurfotograaf) laten zien dat de fotoshoot goed georganiseerd verliep.

Dank aan de fotograaf voor het afstaan van de afbeeldingen. De tijdens de fotoshoot gemaakte opnames komen nog beschikbaar.